8 Ιουλ 2012

Ναι, όλα τα πλυντήρια στο σφυρί!

Στα χρόνια "αξιοποίησης" των δημόσιων επιχειρήσεων επωφελήθηκαν παντοιοτρόπως οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι συνδικαλιστές και οι διορισμένοι επικεφαλής των, εις βάρος των υπόλοιπων φορολογούμενων, με αποτέλεσμα και να καταστούν ζημιογόνες και ταυτόχρονα να απωλέσει το κράτος τους φόρους επί των μαύρων χρημάτων που αποκτήθηκαν από τους Ελληνάρες μας.

Και έρχονται τώρα οι κκ Ιωαννίδης, Βενιζέλος και Τσίπρας να αντιταχθούν στις αποκρατικοποίησεις του ΟΠΑΠ, των λιμανιών και της ΔΕΗ. Και μαζί μ' αυτούς κάνουν το ίδιο και όλοι οι υπόλοιποι, ζητώντας ο καθένας για το κομμάτι του, να εξαιρεθούν από τις αποκρατικοποιήσεις, τις συγχωνεύσεις, τις καταργήσεις και τις απολύσεις.

Κατανοητό το ότι δεν θα πουλήσουμε σε καλή τιμή, αλλά εμείς σπαταλήσαμε τόσα χρόνια, με υπερβάλλοντα ζήλο ας το ομολογήσουμε, στο πώς να μετατρέψουμε τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας σε πλυντήρια ρουσφετιών μεταξύ των κομμάτων και των "πολιτών" και όχι στο πώς να χτίσουμε υγιείς και κερδοφόρους οργανισμούς.

Δεν αντέχω άλλο τοοόσο σοσιαλισμό, γιατί να μην το ρισκάρω με τους τεχνοκράτες καπιταλιστές κι ας έχουν το κράτος Πρόνοιας ως λαϊκίζουσα πινελιά στον καμβά του οργανογράμματός τους με την Τρόικα.